Teléfonos:  647 961 946

 

 

Certascan.com

ASCENSIONS MITJANAS

Dintre d'aquest grup trobem les ascensions d'alta muntanya més sencilles. Tant és així que l'itinerari d'ascensió al pic de Guerossos el podràn emprendre en un dia de bon temps persones sense cap experìencia en alta muntanya, ja que el recorregut és molt senzill i la pujada molt suau. Malgrat tot el recorregut és magnífic.
Si l'ascensió al pic de Guerossos per la Serra Plana, se'ns fa curta, podem optar pel recorregut de la Serra Marinera. Si bé aquesta excursió no ofereix gaires dificultats, sí es més complicada que l'anterior, més dreta i més llarga, però ens ofereix la posibilitat de conèixer l'estany de Naorte i omplir un llarg dia d'estiu.
L'ascensió al pic de Certascan pel coll, és el recorregut més célebre dels excursionistes. Aquesta ascensió al Certascan malgrat no tenir dificultats, ja ens ofereix uns pendents més drets que els de la Serra Plana, i haurem de suar per arribar al cim. Malgrat tot també es un recorregut fàcil i de curta durada, però molt apreciat per les panoràmiques que es poden observar des de el cim.

5. Pic de Guerossos, 2736 m., per Serra Plana, 2.0 h.
6.Pic de Guerossos, 2736 m., per Serra Marinera, 4.0 h.
9. Pic de Certascan 2853 m., pel coll de Certascan, 2.10 h.

Base cartogràfica cedida per l'editorial Alpina