Logo Trekking La Porta del Cel

LA PORTA DEL CEL

Una travessa de muntanya pels refugis de Graus, Certascan, Pinet i Vallferrera al Parc Natural de l'Alt Pirineu

Logo Trekking Muntanyes de Llibertat
| Cat | Esp | Fra | Eng |

Avís legal

Propietat

Aquesta pàgina web i tots els seus continguts, són propietat o han estat cedits a l'Associació turística La Porta del Cel, entitat sense ànim de lucre amb CIF G-25579384.

Queda totalment prohibit distribuir, copiar, modificar o transmetre tant el contingut com el codi de les pàgines, llevat que es compti amb l'autorització expressa i per escrit de Associació turística La Porta del Cel.

Àmbit del servei

L’Associació Turística La Porta del Cel és una entitat sense ànim de lucre que no organitza ni realitza cap activitat a la zona, si no que tant sols facilita les reserves dels refugis.

Aquest Web, ofereix informació i pretén facilitar les reserves als establiments d'allotjament necessaris per fer la ruta que segueix camins públics interfronterers utilitzats històricament.

La Porta del Cel actua com a intermediari entre clients i establiments. En el moment en que es confirma la reserva, l'usuari del circuit o client estableix una relació contractual directa amb el càmping, hotel o refugis que hagi reservat.

La responsabilitat dels serveis subministrats recau única i exclusivament sobre l'establiment que els proporciona.

Seguretat i Assegurança d'accidents

El recorregut transcorre per alta muntanya, això comporta uns riscos que l'usuari del circuit asumeix personalment, l'Associació turística La Porta del Cel no asumeix cap responsabilitat sobre els possibles accidents que puguin ocòrrer durant la travessa, incloënt les despeses de rescat en el cas que es donguessin.

L'usuari pot contractar una assegurança amb nosaltres, o a alguna federació de muntanya.

Política de protecció de dades de caràcter personal

L'Associació Turistica La porta del cel garanteix la confidencialitat de les dades personals que es faciliten i que s’incorporen a un fitxer automatitzat. Aquestes dades s'utilitzen únicament per l’organització dels serveis sol·licitats i per informar de les activitats de La porta del Cel.

Aquestes dades es comuniquen als refugis, ja que son necesaries per realitzar les reserves i per facilitar els serveis que es presten. En cap cas no seran cedits a terceres persones, ni utilitzats per a altres finalitats sense autorització expressa del titular.

Accés, rectificació o cancel·lació

Es pot exercir en tot moment, el dret d’accés, rectificació o cancel·lació per mitjà d’un missatge de correu electrònic a info@laportadelcel.com


Mapa web © Associació Turística La Porta del Cel · Web per mberamendi.cat